Alteveerstraat 1
7906 CA Hoogeveen

Wij zijn dinsdag t/m zaterdag geopend vanaf 11.00 uur.

 

Vraag naar de mogelijkheden op zondag of maandag.

reserveren: 0528-278266 info@duivengaten.nl

Renovatie Het Kruis

08 / 04 / 2013

Zoals u misschien al gezien heeft is de gemeente 3 weken terug begonnen met de renovatie van Het Kruis.

 

Het kruispunt tegenover Het Huis wordt totaal gerenoveerd, hier wordt een rotonde gerealiseerd. Het is een erg mooi project, ook ons terras wordt opnieuw ingericht. De gemeente hoopt eind september helemaal klaar te zijn met het project.

Bent u benieuwd naar het eindresultaat, klik dan op de link, hier staat een filmpimpressie op https://vimeo.com/62156247

 

We zullen u op de hoogte houden van de renovatie via de website, facebook en twitter. Ook met leuke renovatie actie´s!

Pasen 2013

26 / 03 / 2013

2e paasdag staan we vanaf 11:00 uur voor U klaar!

S'middags serveren we een heerlijke High Tea, maar ook voor lunch, koffie,

High Wine etc. heten we U graag welkom.

 

S'avonds serveren we naast onze dinerkaart een 3- of 4-gangen paasmenu.

 

 

               

 

Nieuwe kaart

08 / 03 / 2013

Het voorjaar is in aantocht, en daarbij hoort natuurlijk een nieuwe menukaart.

Hieronder kan je deze bekijken. 

Vanaf vandaag (08-03) kan iedereen genieten van deze nieuwe verrassende gerechten!

 

                   

 

 

Weekmenu

18 / 02 / 2013

Vanaf deze week serveren wij een speciaal (door-de-)weekmenu.

Een lekker 3 gangen menu met keuze uit het hoofdgerecht.

We serveren dit menu van dinsdag t/m vrijdag voor 25 EUR!

 

 

                                      Weekmenu

Erwtensoep

24 / 01 / 2013

Heeft u onze ambachtelijk bereide erwtensoep al geproefd? Geserveerd in een ruime kom met roggebrood en katenspek voor €6,25. Heerlijk met de koude dagen.

 

                          Erwtensoep

Voor iedereen een gelukkig en culinair 2013 gewenst!

13 / 01 / 2013

Namens het hele team van Het Huis wensen we u een gelukkig en gezond 2013!

 

Op dit moment zijn we druk aan het brainstormen wat we allemaal voor leuke verrassende dingen gaan doen in het nieuwe jaar!

We gaan in ieder geval door met de 3,4 of 5 gangen verrassingsmenu's, we krijgen er zoveel leuke reacties op dat we u hiermee blijven verrassen in het nieuwe jaar!

Houdt twitter (@duivengaten), faceboook (Grand Café Het Huis met de Duivengaten) en uiteraard de website in de gaten voor nieuwe dingen of leuke acties!

 

Nieuwe menukaart

11 / 10 / 2012

Jaargetijden veranderen, en zo ook onze dinerkaart.

Vanaf vrijdag 12 Oktober kunt u genieten van een aantal nieuwe gerechten speciaal geselecteerd door onze brigade. Natuurlijk staan hierbij een aantal bekende gerechten die we al langer aanbieden, maar ook een groot aantal nieuwe gerechten met seizoensgebonden ingredienten. 

Wij hopen u hiermee wederom te verassen en hopen dat u allen komt genieten van deze overheerlijke gerechten in onze bekende gezellige sfeer.

Vandaag hebben wij de kaart reeds online gezet om de nieuwsgierigen onder ons alvast een kijkje te gunnen.

Hoogeveen Culinair

01 / 09 / 2012

Vorige weekend stonden we op Hoogeveen Culinair. Een super leuk evenement waar 13 restaurants van Hoogeveen zich in een prachtige omgeving presenteerden aan het publiek. Voor ons de eerste keer! Ondanks het regenachtige weer vonden we het een groot succes. Een unieke gelenheid om ons te presenteren aan Hoogeveen en omstreken. We merken nog steeds dat er veel mensen zijn die niet weten waar je bij ons allemaal voor terecht kunt. Dat je nu ook kunt genieten van een kop koffie met vers gebak en een heerlijke lunch naast onze dinerkaart. Dit was een uitstekende gelegenheid om ons voor te stellen. Gasten konden bij ons genieten van een kleine selectie van onze kaart, de reacties waren erg goed. Er zijn al verschillende gasten geweest die we in ons Grand Café hebben mogen ontmoeten naar aanleiding van dit evenement. Zie hieronder voor foto's. Klik op het fotonummer. Organisatie, gasten, collega's en alle toppers die ons geholpen hebben, bedankt voor Hoogeveen Culinair 2012! 

 

foto 1

foto 2

foto 3

foto 4

foto 5

foto 6

foto 7

 

We zijn geopend!

02 / 05 / 2012

 

Woensdag 16 mei hebben we ons Grand Café feestelijk geopend! Door het vrijlaten van 9 duiven en het onthullen van ons nieuwe logo, zijn we geopend! Onder het genot van een drankje en een hapje hebben we een gezellige dag gehad. We willen via deze weg familie, vrienden, bekenden, buren en leveranciers bedanken voor de geslaagde dag. De vele bloemen en presentjes fleuren de hele zaak op. Ook willen we iedereen die ons geholpen bedanken voor hun hulp, zonder deze hulp was het ons nooit gelukt om zo snel open te gaan. We vonden de reacties over de opgefriste zaak hartverwarmend! Hemelvaartsdag was de dag dat we open zijn gegaan. We hebben een erg leuk weekend gehad, onze gasten zijn tevreden en verrast de deur uit gegaan. We hopen u binnenkort te mogen begroeten in ons prachtige Grand Café of op het mooiste terras van Hoogeveen!